OPORTUNITATE UNICA!

Ai o afacere si vrei sa o dezvolti? Cauti raspunsuri la iesirea din criza ? Esti responsabil de business development in cadrul firmei? Cauti oportunitati noi de dezvoltare personala si profesionala prin antreprenoriat? Vrei sa obtii o perspectiva proaspata asupra afacerilor?

 

PARTICIPA LA CURSUL GRATUIT DE INITIEREA SI DEZVOLTAREA AFACERILOR !

Un program concentrat de training de management si antreprenoriat, orientat spre rezultate si eficienta, care iti va dezvolta abilitatile de a identifica oportunitati noi, de a transforma ideile in afaceri, de a lua deciziile corecte pentru afacerea ta, de a dezvolta oportunitati si a fi mai competitiv in fata concurentei.

 

CE VEI INVATA?

Programul combina 3 zile intensive de teorie, urmate de un program de aplicatii practice si studii de caz, in care vor fi abordate urmatoarele teme:

Realizarea planului de afaceri

Negociere

Tehnici de planificare si organizare

Formarea si conducerea echipelor

Motivarea echipelor si tehnici de delegare

Tehnici de comunicare si managementul conflictelor

Inovare, lansarea de noi produse si servicii

In cadrul progamului de practica vei avea oportunitatea de a participa la simulari de afaceri in cadrul unui laborator inovator de simulare de proces din cadrul Centrului de Excelenta in Dezvoltare de Produs.

La finalul programului se poate obtine un certificat eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, cu recunoastere in Romania si Uniunea Europeana.

 

DE LA CINE?

Ai oportunitatea unica de a invata de la 7 traineri cu un background solid in management, antreprenoriat, resurse umane, vanzari, dezvoltare organizationala, finante, managementul calitatii, management de proiect.

Programul se desfasoara in cadrul proiectului PERFORMPerformanta manageriala in IMM-uri, sub egida Asociatiei Patronilor si Meseriasilor din Cluj si este sustinut de catre ATU Consulting.

 

COSTA CEVA?

NU! Cursul si certificarea sunt gratuite. Programul e finantat integral prin Programul Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013.

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Costurile cu cazarea si masa cad in sarcina cursantilor.

 

IN CE PERIOADA:

4 Noiembrie8 Noiembrie Teorie

11 Noiembrie28 NoiembriePractica

 

UNDE:

Cluj-Napoca, Centrul de Excelenta in Dezvoltare de Produs, str. Decebal nr.17A.

 

CUM PARTICIP?

Inscrierile se fac dupa principiulprimul venit, primul servit, pana la data de 25.10.2013

 

Condiţii de participare la curs:

  • studii medii

  • grupul poate avea minim 15 maxim 22 de participanţi

 

Fiecare participant va avea un dosar cu acte necesare:

  1. Fişa de Înscriere

  2. Copie CI

  3. Copie ultima formă de învăţământ finalizată

  4. Copie certificat de naştere

  5. Copie certificat de căsătorie

  6. Adeverinţă de la medicul de familie cu specificaţiaclinic sănătos(original) sau copia dupa Fişa de Aptitudine de la Cabinetul de Medicina Muncii

  7. Formular de înregistrare grup ţintă

  8. Adeverinţă angajat.

 

 

Persoana de contact:

Ramona Popa,

E-mail: [email protected]

Tel: 0721.89.4863

Accesul este conditionat de indeplinirea unor conditii de eligibilitatea (pozitia in cadrul firmei) si furnizarea documentelor suport pentru inscriere (formulare, adeverinta din partea angajatorului).

 

 

 

Share your thoughts