GRATUIT! Seminar RENAULT CONSULTING – Bune practici, exemple de succes si viziune în LEAN 6 SIGMA

OPORTUNITATE UNICA! Seminar  Bune practici, exemple de succes si viziune în LEAN 6 SIGMA, sustinut de  Gilles PANCZER, Master Black Belt Lean Six Sigma Senior Consultant, Renault Consulting GIE

Descriere:

Care sunt ingredientele unei abordari Lean coerente si constante la nivel organizational?
Cum integram Lean si 6 Sigma intr-o politica pragmatica de management? Cum trebuie orientate si prioritizate proiectele de imbunatatire continua pentru a maximiza rezultatele?
Metoda Hoshin Kanri deschide universul Lean spre o viziune strategica si integrativa, intalnirea cu Gilles Panczer abordand implementarea Lean din perspectiva leadership-ului.
Vom explora impreuna bunele practici in acest domeniu precum si o serie de exemple vii si povesti de succes din proiecte Lean 6 Sigma.  

Cui se adreseaza?
Managerilor seniori, managerilor de linie, angajatilor cu atributii in inginerie/optimizare de proces si managementul calitatii

Facilitator:
Gilles Panczer
Master Black Belt in Lean Six Sigma (General Electric)
Consultant senior in cadrul Renault Consulting GIE
23  de ani de leadership in sectoare industriale de inalte tehnologii
18 ani de experienta in Six Sigma in mediul industrial din intreaga lume

 

Cu o echipa de peste 150 de experti si subsidiare in 4 tari, Renault Consulting deserveste la nivel global sectoarele automotive, aeronautica, aparare, telecomunicatii, petrochimie, farmaceutica, energie, FMGC, avand peste 300 de clienti din randul campionilor industriali din intreaga lume (Airbus, Orange, EADS, British Telecom, AREVA, Louis Vuitton, Shell, Rolex,  Electricite de France, Danone, Banque de France, Paribas, France Telecom, Michelin, Trelleborg, Air France, THALES, Caterpillar, Delphi, Renault-Nissan).

Unde: Centrul de Competenta LEAN, Cluj-Napoca
Cand: Miercuri, 13 Noiembrie 2013, 15.00

Cost:
Participarea e gratuita, fiind conditionata de indepliinirea criteriilor de eligibilitate. Inscrierile se fac in ordinea “primul sosit, primul servit”.
Cheltuieli aditionale de transport si/sau cazare, cad in responsabilitatea fiecarui participant.

Inscrieri:
Centrul de Competenta LEAN, APM Cluj | Decebal 17 a, Cluj-Napoca
Cristina Pacurar | [email protected] | 0732401142  <>  Oana Rujan | [email protected] | 0740878656

Termen limita pentru inscrieri: Luni 11 Noiembrie 2013

click

Share your thoughts