Întâlnire de Reţea de Întreprinderi – Centrul de excelenţă în dezvoltare de produs

Joi, 10 octombrie, de la ora 17,30 la Centrul de excelenţă în dezvoltare de produs – str Decebal, nr. 17A, colţ cu Cloşca – vă propunem o după-amiază de coaching, în cadrul proiectului Perform. Vom afla cum putem să ne descoperim resursele interioare, cele care ne dau puterea să ne adaptăm unor schimbări fără precedent, de la Carmen Moisescu – coach&trainer, care conduce în România programele experienţiale de formare în Practitioner, Coaching şi Master în metoda NLP Resonanz®, ale Institutului Kutschera din Austria (www.kutschera.org).
Intrarea este liberă, dar accesul se face în funcţie de locurile disponibile. Înscrierile se fac la adresa [email protected].

 

 

 

Photo: Joi, 10 octombrie, de la ora 17,30 la Centrul de excelenţă în dezvoltare de produs - str Decebal, nr. 17A, colţ cu Cloşca – vă propunem o după-amiază de coaching, în cadrul proiectului Perform. Vom afla cum putem să ne descoperim resursele interioare, cele care ne dau puterea să ne adaptăm unor schimbări fără precedent, de la Carmen Moisescu – coach&trainer, care conduce în România programele experienţiale de formare în Practitioner, Coaching şi Master în metoda NLP Resonanz®, ale Institutului Kutschera din Austria (www.kutschera.org).<br />
Intrarea este liberă, dar accesul se face în funcţie de locurile disponibile. Înscrierile se fac la adresa office@afacj.ro.

 

Share your thoughts