Ultimele locuri: curs Responsabil de mediu

♻️Curs online rapid şi eficient acreditat ANC. Diplomă emisă de Ministerul Muncii.

Lectori cu experienţă!

Sunteţi interesat să obţineţi o acreditare în domeniul mediului? Fii responsabil! Evită amenzile enorme! 🚮Califică-te acum pentru ocupaţia “Responsabil de mediu”.

🔛Cursul nostru se adresează tuturor celor interesaţi să gestioneze procese de mediu şi agenţilor economici care generează deşeuri.
🆓GRATUIT pentru angajații din sectoarele economice cu potențial competitiv ( IT, mobilă, automotive, textile, farma, etc – lista completă pe www.futureskills.ro)

Acreditare: Autoritatea Națională pentru Calificări
Durată: 40 ore
Condiții de acces: Studii liceale
Condiții pentru înscriere: -> vezi AICI
Perioada: Consultă CALENDARUL

Cine suntem?
Cluj IT Cluster (Cluster de referinta al sectorului IT din Transilvania), Școala Informală de IT ( cel mai mare furnizor de traning in domeniul IT din Romania) si Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj (din 1871, cea mai veche organizaţie patronală din România).

Accesează acum: www.futureskills.ro
📲 0️⃣2️⃣6️⃣4️⃣ 4️⃣3️⃣0️⃣ 1️⃣4️⃣8️⃣
📧 [email protected]

Programul de învăţare continuă FutureSkills se derulează în cadrul proiectului Competactiv+, POCU/464/3/12/127968, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.