Stimati membri ai patronatului, Stimati parteneri,

Asociatia Patronilor si Meseriasilor Cluj, in calitatea sa de reprezentant legitim al intreprinzatorilor privati din judetului Cluj, va invita sa participati activ la promovarea propriilor dumneavoastra interese din sfera afacerilor si sa le supuneti atentiei candidatilor la alegerile locale prin intermediul patronatului nostru.

Va reamintim ca asociatia noastra patronala este independenta, neangajata politic, pastrand echidistanta fata de oricare din partidele politice angajate in campania electorala pentru castigarea alegerilor locale. Date fiind notorietatea si competenta de care se bucura APM Cluj la nivel local si judetean, ne-am propus sa identificam, cu ajutorul dumneavoastra, cele mai importante probleme cu care se confrunta comunitatea oamenilor de afaceri si solutiiile lor de rezolvare, pe care sa le prezentam candidatilor in cadrul seriei de intalniri si dezbateri ce urmeaza a se desfasura in perioada imediat urmatoare pana la data incheierii campaniei electorale.

De aceea, va rugam sa ne transmiteti problemele, sugestiile si opiniile dumneavoastra legate de acest subiect pe adresa <[email protected]> cu mentiunea "in atentia candidatilor la alegerile locale". Noi vom inainta si vom sustine in fata candidatilor aceste propuneri si vom incerca sa determinam angajamente ferme de rezolvare a problemelor semnalate in limita competentelor si responsabilitatilor celor care vor castiga alegerile locale.

Va asiguram ca va vom informa periodic, in timp util, cu privire la agenda si locatiile intalnirilor preconizate cu candidatii si/sau cu structurile de conducere ale partidelor politice angajate in competitia electorala, pentru a va oferi astfel posibilitatea de a participa direct la aceste dezbateri.

ec. Augustin Fenesan
Presedinte  APM Cluj
Vicepresedinte CNIPMMR

Share your thoughts