Reducere de 20% la toate serviciile Solver Training & Consulting

 

Incepand din data de 15 iulie 2012 toti membrii APM beneficiaza de reducere de 20% la toate serviciile Solver Training & Consulting.

Solver Training & Consulting este o companie specializata in training si team building cu activitate pe plan national.

Portofoliul companiei include urmatoarele tipuri de traininguri: soft skills (tehnici de prezentare si vorbit in public, comunicare organizationala, train the trainers, managementul stresului etc.), management (leadership, time management, team management, managementul calitatii, asigurarea conformitatii produselor etc.), vanzari si customer care. Toate trainingurile livrate de Solver Training & Consulting sunt personalizate in fuctie de nevoile clientilor.

Complementar activitatii obisnuite de training este inclus si un plan de implementare a informatiilor oferite in cadrul cursurilor pentru a duce participantii de la “stiu” la “fac”.

Oferta Solver Training & Consulting pentru team building este diversificata atat in ceea ce priveste locatiile disponibile (Baile Felix, Slanic Prahova, Valea Boga, Suior Maramures, Hajduszoboszlo etc.) cat si activitatile desfasurate (paintball, rafting, treasure hunt, spiderweb etc.).

Ca si punct de atractie, Solver Taining & Consulting va poate oferi un team building unic in Romania care se bazeaza pe teoria Flow, ce explica fenomenul de imersiune completa intr-o activitate si distractia perfecta pentru psihicul uman. Participantii la aceasta activitate au ca obiectiv “evadarea” dintr-un apartament amenajat in stilul filmelor Saw, amplasat intr-o veche cladire istorica. Pentru a iesi din apartament participantii trebuie sa lucreze in echipa, sa sparga coduri, sa gaseasca chei si indicii ascunse. Pe tot parcursul team buildingului participantii sunt inregistrati prin aparatura moderna de supraveghere. La sfarsitul activitatii specialistii nostri analizeaza inregistrarile impreuna cu participantii, oferindu-le acestora sugestii care ajuta la imbunatatirea performantelor echipei.

 

Pentru detalii si oferte puteti sa contactati compania prin:

e-mail: [email protected]

telefon: 0746/28-40-98

www.solver-consulting.ro

Share your thoughts