Fabrică de componente Ford propusă la Cluj

Reprezentanţii concernului american s-au întâlnit cu autorităţile locale din comuna Mihai Viteazul, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, primarul Ioan Zeng.
 
  • Ford are unităţi de producţie şi furnizori în toată lumea

    Ford are unităţi de producţie şi furnizori în toată lumea

     

     

 

 

 

 

Proiectul Autostrăzii Transilvania tentează mari producători de autovehicule. O delegaţie din partea concernului Ford s-a deplasat în comuna Mihai Viteazul în vederea amplasării unei fabrici de componente auto, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, edilul localităţii, Ioan Zeng.

Primarul spune că s-a întâlnit deja cu reprezentanţii companiei în primăvară, principalul atu invocat de către aceştia fiind apropierea de viitoarea magistrală Braşov – Borş, din care este funcţională acum porţiunea Câmpia Turzii – Gilău. De altfel, mai multe companii importante şi-au concretizat între timp proiectele din zona autostrăzii, inclusiv în comuna Mihai Viteazul. "Voiau să construiască o fabrică de piese pentru maşini. S-au interesat aici, la noi, în urmă cu trei luni. Au spus că avem avantajul că suntem chiar lângă Autostrada Transilvania", a declarat Zeng. Acesta nu a putut oferi amănunte despre valoarea investiţiei.

Detalii aici. (click)

Sursa: Ziua de Cluj

Share your thoughts