Apel de proiecte pentru dezvoltarea zonelor pescaresti

Directia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AMPOP) anunta deschiderea primei sesiuni de depunere a aplicatiilor pentru Masura 4.1. Dezvoltarea zonelor pescaresti, Actiunea 1. Selectia Grupurilor Locale si implementarea strategiilor integrate.

Dosarele de candidatura vor putea fi depuse in perioada 1-29 iulie 2011, la sediile Compartimentelor Regionale POP, in intervalul 8.30-16.30.

Dosarul de candidatura depus pentru alocarea de sprijin financiar nerambursabil trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate si sa obtina, in urma selectiei, punctajul minim prevazut pentru acesta masura, conform Ghidului Solicitantului.

DGP-AMPOP va notifica in scris pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarii Dosarelor de candidatura depuse de catre acestia la sediile Compartimentelor Regionale.

Informatii detaliate privind posibilitatea accesarii sprijinului financiar nerambursabil aferent Masurii 4.1. Dezvoltarea zonelor pescaresti, Actiunea 1. Selectia Grupurilor Locale si implementarea strategiilor integrate sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului care este publicat pe site-urile www.madr.ro, sectiunea FEP si www.ampeste.ro.

Sursa:

Directia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP

Share your thoughts