Declaratia unica D 112 va putea fi depusa din iulie doar on-line

Contribuabilii care au obligaţia de a depune Declaratia unica D 112, cu anexele, o vor putea face din iulie doar 2011 doar on-line, informeaza Direcţia Generala a Finanţelor Publice Cluj. Pentru depunerea on-line, este necesara obtinerea certificatului digital. Cu un singur astfel de certificat, se pot depune declaratii electronice pentru un numar nelimitat de anhajatori.

Depunerea declartiilor on-line se face prin portalul www.e-guvernare.ro. Modalitatea de obtinere a certificatului digital este prezentata pe portalul ANAF, www.anaf.ro.

DGFP Cluj a mai subliniat ca incepand cu anul 2011, pentru toti contribuabilii termenul de declarare si plata a impozitului pe salarii si contributii este lunar.

Finantele clujene recomanda contribuabililor are nu au obtinut inca certificatul digital sa se prezinte din timp Ia ghiseele organelor fiscale pentru a preintampina formarea cazilor in ultimele zile de scadenta pentru declararea obligatiilor aferente lunii februarie si asigurarea unui cadru optim de depunere/prelucrare.

Sursa: buzznews.ro

Share your thoughts