CURS SPECIALIZARE GESTIONAREA DESEURILOR 24, 25, 26 ianuarie 2018

Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor Cluj organizează cursuri intensive de specializare în gestiunea deşeurilor. Instruirea se adresează managerilor, responsabililor şi specialiştilor de mediu, precum şi personalului din cadrul companiilor, care au delegate responsabilităţi de protecţia mediului conform prevederilor legale. Cursul este susţinut de specialişti din cadrul Agenţiei Regionale de Protecţia Mediului.

Cursul se desfăşoară pe durata a trei zile consecutive, in perioada 24.01.2018 – 26.01.2018 ,  de la ora 15:00.  Organizatorii îşi rezervă dreptul reprogramării perioadei de desfăşurare în cazul în care nu este întrunit numărul minim de cursanţi pentru o grupă de instruire (15 persoane).

În urma examenului de absolvire participanţii vor primi certificate de absolvire care menţionează competenţele obţinute pentru gestionarea deşeurilor în unităţile economice.

Înscrierile se pot face online (e-mail c[email protected]), prin fax (0264-430148) sau la sediul APM Cluj, str. Avram Iancu nr. 52. Pentru relaţii suplimentare apelaţi 0732 401142. Admiterea la curs se face în ordinea înscrierii, în limita locurilor disponibile.

Pentru inscriere completati Fisa de inscriere -Gestionarea deseurilor pdf

Fisa de inscriere – Gestionarea deseurilor.doc

Share your thoughts