Conferinta de inchidere a proiectului „CORE”

In 28 mai 2013, incepand cu ora 10:00 „Hotel Victoria” din Cluj-Napoca va gazdui Conferinta de inchidere a proiectului „CORE – Corelarea fortei de munca cu cerintele pietei in Regiunile Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest” (Proiect POSDRU /82/5.1/S/58992). „CORE” reprezinta primul proiect strategic care reuneste mediul privat si mediul asociativ din Romania, in vederea indeplinirii unei clauze sociale – facilitarea absorbtiei somerilor pe piata fortei de munca.

La eveniment vor lua cuvantul reprezentantii organizatiilor care au implementat proiectul: Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor EUROPROJECT, Institutul de Formare Economica si Sociala Cluj – IFES, S.C. Pirelli Tyres Romania S.R.L., S.C. Prysmian Cabluri si Sisteme S.A., S.C. ALRO S.A., Asociatia Patronilor si Meseriasilor Cluj si Fundatia „Luigi Clerici”.

In cadrul proiectului „CORE” implementat in perioada 01.06.2010-31.05.2013 au fost informate si consiliate in cariera 3670 de persoane, 279 de persoane au fost reintegrate pe piata fortei de munca, 65 de persoane au beneficiat de consultanta si 65 de persoane au efectuat cursuri de dezvoltare a competentelor personale antreprenoriale, au fost realizate 610 de planuri de mediere si 1025 de persoane au participat la cursurile oferite prin proiectul CORE.

Share your thoughts