“4th International B2B Software Days – The Future of Digital Business”

Vă informăm, pe acestă cale, despre oportunitatea participării la evenimentul “4th International B2B Software Days – The Future of Digital Business” organizată ȋn data de 25-26 aprilie 2017 la Viena, Austria, de către Camera Economică Federală a Austriei (WKÖ) ȋn colaborare cu Agenţia Austriacă de Promovare a Cercetării (FFG), Agenţia Austriacă pentru Servicii de Consultanţă ȋn Afaceri (AWS), Agenţia de Business a Vienei şi Enterprise Europe Network Austria (EEN).

Evenimentul se adresează ȋn principal celor care activează ȋn domeniile:
· Digital businesses
· Research & Innovation.

Structura evenimentului este următoarea:

25 aprilie – prelegeri pe tema „Trends, Vision and Srategies in ICT“;
– sesiune B2B ȋntre firmele participante;

26 aprilie – prezentare şi workshop „Eureka Projects“;
– sesiune de Pitching pentru un număr de 15 firme de tip start-up;
– modalităţi de finanţare a proiectelor;
– consultanţă cu privire la identificarea clienţilor.

PARTICIPAREA LA EVENIMENT ESTE GRATUITĂ, DAR ESTE OBLIGATORIE ȊNSCIEREA PÂNĂ CEL TÂRZIU ȊN DATA DE 18 APRILIE 2017 LA ADRESA https://www.b2match.eu/softwaredays2017/sign_up. În caz de neparticipare se percepe o taxă de 75 EUR/participant, dacă nu este anulată subscrierea de participare până la data de 18 aprilie 2017.

În perioada 23 martie -18 aprilie 2017 vă puteţi programa prin intermediul site-ului ȋntâlnirile B2B cu ceilalţi participanţi.

Lucrările conferinţei se vor desfăşura ȋn limba engleză.

Informaţii suplimentare şi agenda preliminară se găsesc la adresa https://www.b2match.eu/softwaredays2017 .

Vă rugăm ca, ȋn situaţia ȋn care decideţi să participaţi, să informaţi pe e-mail şi Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României ȋn Austria (e-mail: [email protected] ) persoana de contact d-na Adi-Cristina Mitea, ministru consilier economic.

Share your thoughts