Zi de doliu

Ne luăm astăzi (12.09.2012) rămas bun de la prof. Gheorghe Ardelean, preşedinte al A.P.M. Cluj între anii 1996 – 2000, preşedinte executiv până în 2008. Pentru meritele sale excepţionale la dezvoltarea mişcării patronale din România, prof. Gh. Ardelean a fost distins cu binemeritatul titlu de membru de onoare atît de Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor Cluj cît şi de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.
Îi vom păstra nestinsă amintirea! Odihnească-se în pace!

Ceremonia de înhumare are loc la Cimitirul central din Cluj-Napoca de la ora 13.00

Prof. Gheorghe Ardelean, membru de onoare al APM Cluj, a încetat din viaţă duminică, 9 septembrie 2012, la vârsta de 75 de ani.

Membru marcant al mişcării patronale din România, prof. Gheorghe Ardelean şi-a dedicat ultimele două decenii din viaţă promovării idealurilor iniţiativei private în noua economie de piaţă, instaurată în România după 1989. Imediat după revoluţia din decembrie ’89, prof. Gheorghe Ardelean s-a alăturat grupului de întreprinzători particulari care a fondat prima asociaţie de tip patronal, în ianuarie 1990. Din postura de consilier economic şi mai apoi din cea de preşedinte şi-a adus un aport remarcabil la dezvoltarea organizaţiilor patronale atât la nivel local cât şi la nivel naţional, fiind un vajnic militant al ideei de reuniune a oamenilor de afaceri sub egida Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor Cluj. În 1992 a participat la fondarea Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, structură care, în semn de profundă recunoştinţă pentru întreaga sa activitate depusă în slujba patronatului, i-a acordat, la Convenţia Naţională din acest an, titlul de membru de onoare.

APM Cluj deplânge dispariţia profesorului Gheorghe Ardelean şi îşi exprimă regretul pentru iremediabila pierdere suferită. În acelaşi timp, transmite sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi în legătură cu încetarea lui din viaţă.

Profesorul Gheorghe Ardelean va rămâne o prezenţă unanim apreciată şi respectată în istoria Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor Cluj. Cei care l-au cunoscut îşi pot lua un ultim rămas bun miercuri, 12 septembrie 2012, ora 13.00, la capela Cimitirului Central din Cluj-Napoca.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 

 

Share your thoughts