Rezultate proiect Accelerator Digital_142698

💌It’s a wrap: peste 600 de angajati s-au înscris la cursurile derulate în cadrul programului Accelerator Digital în cele 15 luni de proiect!

🌐Proiectul face parte din strategia de conturare a viitorului digital al Europei, cu beneficii pentru întreaga societate, punându-i pe oameni pe primul plan și deschizând noi oportunități pentru întreprinderi.

🍃Soluțiile digitale sunt esențiale și pentru combaterea schimbărilor climatice și asigură tranziția către o economie verde.

Am pus la dispoziția participanților mai multe tipuri de cursuri de specializare și instruire în competențe cheie în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor👇

☑️Digitalizarea firmei pentru administratori;

☑️Cost Controlling Procesualizat si Digital;

☑️Analiza informatică de date pentru sisteme LEAN/QA/Logistică;

☑️Marketing Social Media;

☑️Competențe digitale avansate(Schimb de date structurate – Excel Avansat, Baze de date SQL; BD Aplicații, Aplicații de productivitate și schimb de date și gestionare documente – Pachet Office; Sharepoint; Gsuite)

☑️Cursuri pentru specialiști IT- Consultant în informatică (Testare Manuală)

☑️Cursuri pentru specialiști IT-Programator sistem informatic (Embedded C, Java Spring, React, Node.js, RPA, Python – Django, PHP)

🙏Vă mulțumim pentru încrederea oferită 🤝

_____Accelerator Digital 142698 este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020