Finantare nerambursabila pentru activitati de comert si servicii

 

Incepand cu 20 iunie, IMM-urile care desfasoara activitati de comert si prestari de servicii in anumite domenii ( a se vedea Anexa 1 lista codurilor CAEN eligibile)  pot depune proiecte in cadrul apelului din 2011 pentru " Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata".
 
Perioada de inregistrare on-line va fi: 20 iunie 2011 ora 10 – 24 iunie 2011 ora 20.
Valoarea maxima a finantarii este de 100.000 lei.
 

 

In atasamente gasiti:
– "Fisa a proiectului", ce contine o scurta prezentare a programului

 

– Anexa 1 "Lista codurilor CAEN eligibile la finantare",
– Anexa 2 "Activitati eligibile",
– Anexa 3 "Formularul de preselectie".

 

 
In anexa 2 Activitati eligibile este detaliat ce anume se finanteaza si sumele maxime ce se deconteaza pe fiecare tip de cheltuiala.
In formularul de preselectie o sa vedeti grila de punctaj in baza carora se vor departaja aplicatiile.
Important! Primesc punctaj mai bun firmele care-si desfasoara activitatea in mediul rural precum si cele care desfasoara activitati de prestari servicii fata de cele care desfasoara activitati de comert.
 

 

Schema de finantare se adreseaza cu precadere, dar nu in exclusivitate, firmelor care isi desfasoara activitatea in mediul rural, acestea avand sanse mult mai mari sa obtina finantare comparativ cu cele din mediul urban.
 
Firmele interesate pot participa vineri, 17 iunie, ora 12.00, la o sesiune de consultanta in vederea intocmirii documentatiei necesare accesarii acestor fonduri. Atelierul financiar se va desfasura la sediul APM Cluj, str. Avram Iancu 52.
 
Dan Sicobean
 
SC DS Invest SRL
Cluj Napoca, str. Lunii nr. 18/10
tel/fax 0264/524114
mobil: 0745/782111
e-mail: [email protected]
www.dsinvest.ro

 

 

Share your thoughts