Evenimentul oficial de lansare a proiectului “Accelerator Digital”

Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj (APM Cluj), în calitate de beneficiar, implementează alături de Cluj IT Cluster și Școala Informală de IT, în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 proiectul “Accelerator Digital” ce are ca principal obiectiv creșterea nivelului de digitalizare în rândul IMM-urilor, prin introducerea de cursuri și programe de învățare la locul de muncă în domeniul digitalizării, facilitând astfel adaptarea flexibilă a mediului de afaceri la evoluțiile tehnologice.

Proiectul urmărește implementarea unui program gratuit de instruire compus din cel puțin zece tipuri de cursuri de specializare și instruire în competențe cheie în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor, la care vor participa peste 300 de persoane.

De asemnea, vor fi selectate minim 32 de întreprinderi care vor primi sprijin pentru digitalizare prin diagnoză organizațională, ateliere interne și coaching.

Cu acest prilej, avem plăcerea de a vă invita să participați,🗓 miercuri, 23 noiembrie, începând cu ora 10:00, la sediul Asociației Patronilor și Meseriașilor Cluj (strada Avram Iancu nr.52, Cluj-Napoca), în cadrul evenimentului oficial de lansare a proiectului “Accelerator Digital” ce va pune baza implementării procesului de digitalizare în rândul angajaților și IMM-urilor din România.

Evenimentul va include și o conferință de presă la care vor participa ec. Augustin Feneșan – Președintele Asociației Patronilor și Meseriașilor Cluj, Stelian Brad – Preşedintele Cluj IT Cluster și Răzvan Voica – CEO &Co-Founder Școala Informală de IT.