ORGANIZATII PATRONALE

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (www.cnipmmr.ro)

Din anul 1992, ne numaram printre membrii fondatori si sustinatorii celei mai credibile organizatii patronale din Romania. In cadrul CNIPMMR suntem activi in dialogul social la nivel national, in Consiliul Economic si Social, in procesul legislativ si normativ prin membrii desemnati in comitetele de lucru si organismele de conducere ale acestuia.

UEAPME (www.ueapme.com)

La nivel european, prin CNIPMMR suntem afiliati Uniunii Europene a Asociatiilor Intreprinderilor Mici si Mijlocii, vocea IMM-urilor in relatie cu Comisia Europeana.

CLUSTERE SECTORIALE, ALTE ORGANIZATII ALE MEDIULUI DE AFACERI

Suntem membri fondatori in urmatoarele clustere regionale de afaceri: TRANSILVANIA LIFESTYLE, CLUSTER MOBILIER TRANSILVAN, AGROTRANSILVANIA CLUSTER.

Intretinem relatii de colaborare cu organizatii de afaceri precum: CLUBUL INTREPRINZATORULUI ROMAN (BT CLUB), ASOCIATIA PRODUCATORILOR DE PIESE TURNATE, CLUBUL FRANCOFON DE AFACERI CLUJ, CORPUL EXPERTILOR CONTABILI SI AUTORIZATI, ASOCIATIA MESTERILOR POPULARI CLUJENI, ASOCIATIA FEMEILOR DE AFACERI CLUJ.

Suntem de asemenea afiliati la următoarele organizaţii regionale de afaceri: Federaţia Regională a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest, Confederaţia Asociaţiilor de Afaceri din Transilvania.

PARTENERI INSTITUTIONALI

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Cluj-Napoca

Municipiul Cluj-Napoca – Primaria Cluj-Napoca

Pactul Teritorial pentru Forta de Munca si Ocupare

COLABORARI INTERNATIONALE

In decursul timpului am desfasurat in beneficiul mediului de afaceri proiecte si actiuni impreuna cu organizatii de referinta, din urmatoarele domenii:

Mediu de afaceri: Camera de Comert si Industrie Paris, Camera de Comert si Industrie Vichy, Camera de Comert si Industrie Vratsa, Camera de Comert si Industrie Budapesta, Ungaria Hellenic Fashion Industry Association, Ouest Mode Industrie, EURATEX, Union des Industries Textiles

Educatie, training, consultanta: Renault-Nissan Consulting, Budapest Business School, Ecole de Management de Normandie,  Universitatea de Stiinte Aplicate Lahti

Cercetare: Fraunhofer IGD, Institut Francais Textile-Habillement, Athens Technology Centre, TexClubTec, Sol-Tec Soluzioni Technologiche, NEXT Technology Tecnotessile