ACCELERATOR DIGITAL

Programul Futureskills este derulat prin  proiectul Accelerator Digital.

 

Oferim training-uri cu valoare adaugată pentru angajații din sectoarele economice cu potential competitiv, pentru a ajuta intreprinderile si angajatii acestora sa performeze si sa aiba succes in urmatorul val al celei de-a patra revolutii industriale.

 

Ce oferă Accelerator Digital?

 

  • Cursuri precum:

 

Digitalizarea firmei pentru administratori, Cost Controlling Procesualizat si Digital, Analiza informatica de date pentru sisteme LEAN/QA/Logistică, Marketing Social Media, Competete digitale avansate( Shimb de date structurate – Excel Avansat, Baze de date SQL; BD Aplicații; Aplicații de productivitate și schimb de date și gestionare documente  – Pachet Office; Sharepoint; Gsuite); Consultant în informatică (Testare Manuală); Cursuri pentru specialiști IT- Programator sistem informatic (Embedded C, Java Spring, React, Node.js, RPA,  Python- Django, PHP)

 

  • Workshop-uri & Conferințe– Ateliere practice cu tech-gurus. Conferințe internaționale pe teme de inovare tehnologică și pentru promovarea învățării continue.
  • Coaching în companii pentru dezvoltarea continuă a angajaților și stimularea adaptării la schimbările din industrie, prin programe de învățare la locul de muncă.
  • Evenimente pe tema învățării continue și campanie de promovare a dezvoltării profesionale și învățării continue la locul de muncă.

 

Prin proiect se doreste promovarea unor măsuri de conștientizare a învățarii la locul de muncă, îmbunătățirea nivelului de cunoștințe, competențe sau aptitudini ale angajatilor si elaborarea si introducerea de programe de învațare la locul de munca în IMM-uri relevante, care activeaza in domenii identificate conform SNC și SNCDI, facilitând astfel ocuparea sustenabilă și de calitate a forței de muncă și sprijinirea mobilității forței de muncă pe teritoriul României, cu excepția București, Ilfov, intr-o perioada de 15 luni.

 

Cine suntem?

 

Cluj IT Cluster (Cluster de referinta al sectorului IT din Transilvania), Școala Informală de IT ( cel mai mare furnizor de traning in domeniul IT din Romania) si Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj (din 1871, cea mai veche organizaţie patronală din România).

 

Proiectul POCU/860/3/12/142698 Accelerator Digital este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Consorțiu

Parteneri de proiect

Stadiu

Data de inceput: 29.09.2022

Data de sfarsit: 31.12.2023

Detalii

Calendar

2012 – 2014